قیمت روز تیر آهن (معرفی، انواع و کاربرد تیر آهن)

قیمت روز تیر آهن (معرفی، انواع و کاربرد تیر آهن)

قیمت روز تیر آهن (معرفی، انواع و کاربرد تیر آهن)-وب سایت فولادآریا

فولاد آریا موضوع امروز مقاله خود را به قیمت روز تیر آهن (معرفی، انواع و کاربرد تیر آهن)اختصاص داده است. تا با ارائه مطالب کاربردی به شما در پروسه خرید تیر آهن کمک نماید.در صنعت ساختمان سازی مصالح و تجهیزات متعددی یا به عبارتی پروفیل های مختلفی بکار گرفته می شود که یکی از این موارد تیرآهن می باشد.

در واقع می توان بیان نمود که حجم عمده از بازار را به خود اختصاص داده است به گونه ای که کوچک ترین تغییری در قیمت آن بر روی هزینه اثر گذاشته و اختلاف بسیاری را شاهد خواهیم بود.

این محصول به دو حالت شاخه ای و کیلویی به بازار عرضه می گردد. که از پر استفاده ترین نوع آن سایز 14، 16، 18 می باشد. به دلیل اهمیت تیر آهن در صنعت ساختمان سازی بایست در زمان خرید اطلاعات نسبی در رابطه با انواع و کاربرد هر یک از انواع تیر آهن داشته باشیم.

چرا که بر طبق استاندارد های متفاوت و با توجه به شکل، ابعاد و ضخامت در گروه های متعددی جای می گیرد. در یک کلام یکی از اصلی ترین المان های سازه به حساب می آید که در قسمت های متعددی همچون تیر، خرپا ها، از آن استفاده می شود. قیمت روز تیر آهن (معرفی، انواع و کاربرد تیر آهن)-وب سایت فولاد آریا

انواع تیر آهن

تیر آهن در انواع متعددی تولید می گردند که از پر استفاده ترین آن می توان به IPB، IPN، IPE اشاره نمود. همچنین تیر آهن لانه زنبور نیز در این دسته قرار می گیرد که اصل جوش  و برش تیر آهن های است که در بالا عنوان نمودیم. در زیر بیشتر به معرفی انواع آن خواهیم پرداخت.

تیر آهن IPE و تیر آهن IPB

تیر آهن IPE دارای ضخامت ثابتی هستند و I شکل هستند در ارتفاع هشتاد تا شصت میلی متر در بازار موجود هستند. تیر آهن هاش که به شکل هستند که بیشتر از اصطلاح تیر آهن های بال پهن از آن استفاد می شود که در مقایسه با تیرآهن های IPE دارای بال های بزرگتری هستند.

تیر آهن های هاش به صورت IPB نشان داده می شوند که در ارتفاع صد تا هزار میلی متر تولید و روانه بازار می شوند و طول بال و ارتفاع یکسان می باشد. تیر آهن هاش بر طبق وزن دسته بندی می گردند.

در دسته اول تیرآهن های بال پهن سبک جای می گیرد که از نماد  HEA برای نشان دادن آن استفاده می گردد. در دسته دوم تیرآهن HEB جای می گیرد که به تیر آهن های بال پهن سنگین  HEB گفته می شود و در دسته سوم تیر آهن های بال پهن فوق سنگین HEM قرار می گیرد.

همچنین از دو حرف L که نشان از سبک بودن تیر آهن و V نشان از سنگین بودن تیر آهن می باشد استفاده می شود. برای مثال نماد IPBv به معنای تیر آهن بال پهن سنگین می باشد.

تیر آهن INP

برای نشان دادن این تیر آهن در جدول اشتال از نماد INP استفاده می شود که به شکل I می باشد. ضخامت جان آن متغیر می باشد؛ که به هر اندازه از جان تیر دور می شویم ضخامت بال کم می شود. این نوع از تیر آهن از ارتفاع 80 تا 600 در بازار موجود  می باشد.

تیرآهن لانه زنبوری

از مزیت های این نوع از تیر آهن می توان به انعطاف پذیری، سبکی و راحتی در نصب در حین مقاومت زیاد آن اشاره نمود. این نوع از تیر

آهن از الگوی منظمی در جان تیر برخوردار می باشد که از مقاطع نورد گرم تولید و بعد از انجام جوش کاری پهنای آن زیاد می شود.

تیرآهن لانه زنبوری-وب سایت فولادآریا

کاربرد تیر آهن

از تیر آهن I در مواردی از قبیل خرپا های تکیه گاهی و همچنین قاب های اصلی سازه  استفاده می گردد. مقاومت و همچنین قدرت بسیار این نوع تیر آهن سبب شده در صدر فهرست خرید قرار گیرد. تیر آهن هاش بیشتر در ساخت پل بکار گرفته می گردد چرا که توانایی این را دارد بار بیشتری را تحمل نماید از اینرو در پروژه های بزرگ از این نوع از تیر آهن استفاده می شود.

کاربرد تیر آهن-وب سایت فولاد آریا

کلام پایانی

تفاوتی نمی کند که شما به چه طریقی  آنلاین و یا به صورت حضوری تیر آهن را خریداری می نمایید. آنچه اهمیت دارد داشتن اطلاعاتی جامعی در رابطه با نوع و کیفیت تیر آهن و شرکت سازنده می باشد.